Om Team Torben Frandsen

Navn: Torben Frandsen

Årgang 1974

Uddannelse: Eksam. berider, årgang 1998

Kontakt: 23 31 17 72

Torben Frandsen er ejer og daglige leder af Tørring Ridecenter, salgs- og konkurrencestalden Team TORBEN FRANDSEN og Tørring Rideklub. 

 

Ridekarrieren har skabt ham et navn både nationalt og internationalt. Torben har været en fast del at det danske springlandshold i flere år. Har redet og uddannet flere Grand Prix heste i både spring og dressur. Er træningsleder for Dansk Varmblods forskellige afprøvninger og har været formand for DRIF, Dansk Ride Instruktør Forening, indtil august 2021. 

 

Torben blev udlært i 1998 hos Holger Sørensen i Hjørring. Derefter red han to år hos Detlef Saul i Tyskland inden han vendte næsen mod Danmark igen, til et godt job hos Jørgen Jensen på Dalby Ridecenter, hvor han ligeledes var i to år. Siden 2002 har han været selvstændig med base i Tørring Ridecenter, hvor han indgik partnerskab med sine forældre Else-Marie og Vagn Frandsen, som grundlagde stedet i 1990. I 2014 overtog har ejerskabet og ledelsen af hele stedet, som i dag rummer salgs- og konkurrencestald, træningscenter ifm. Dansk Varmblods 10 dags test, 35 dags matrialprøve og stationsafprøvninger. Rideskole, specialskole for børn med udfordringer, SFO, handicap og A-lærested for beriderelever.         

 

Tørring Ridecenter:  

 • Er placeret naturskønt 15 km nord for Randers med udsigt over Randers Fjord
 • Har kapacitet til 48 heste i en stor nyere stald med stort opsadlingsområde, vaskepladser, solarium, opvarmede sadelrum, staldkontor og beboelse til personalet.
 • Vi har skridtmaskine med plads til 6/8 heste.  
 • Vi har to ridehaller med Walber Supreme Surface bund, en 20*60m hal og en 20*40m hal. Indendørs sekretariat, dommertårn til stævner og tilskuerpladser. I den lille ridehal er der gammeldags spiltovet som bruges til klargøring af elevhestene, sadelrum og handicaplift.
 • Mellem hallerne har vi en hyggelig rytterstue med udsyn til den lille ridehal, cafeteria, toiletter og kontor. Udendørs er der et hyggeligt gårdhavemiljø med cafeborde og dejlige grønne planter.       
 • Udendør har vi et spring anlæg bestående af to udendørs springbaner. En 4800 m2 græsbane med terrænforhindringer i form af banket og knold med træer. En 2050 m2 traditionel fiberbane. Ved spring anlægget er der udendørs sekretariat med dommertårn på 1.sal og udendørs cafeteria.  
 • Udendørs har vi også et dressur anlæg med to udendørs dressurbaner med international mål 20*60m, ridesti rundt om begge baner og pavillon dommertårn til hver bane.     
 • Vi har en 1,25 km ridesti rundt om foldene på centeret.
 • 6 ha udlagt i folde 
 • Løsdriftsstalde til rideskolehestene og ungheste. 
 • Avl og opdræt på gården Vikjærsvang.